V vaši košarici nimate nobenih elementov.
Opis produkta
Podrobnosti
Enostavno pripravite poširana jajca s tradicionalnim postopkom kuhanja na sopari za popoln rezultat. Za popolno kuhanje izdelek plava v vodi. Primete ga lahko za silikonski pokrov brez nevarnosti opeklin. Oblika posode iz nerjavečega jekla ohranja jajce v neposrednem stiku z vodo za hitrejše kuhanje.
Odkrijte neskončno paleto receptov, popolnih za zdrav zajtrk in vikend brunch, kot so: jajca benedikt, avokadov toast, jajca florentine ali poširana jajca s pestom.
1. Najprej segrejte vodo v loncu na 90 do 95ºC (voda ne sme vreti). Če želite, lahko izdelek naoljite, da boste lažje dobili jajce ven.
2. Postavite poširnik na kozarec in vanj razbijte jajce. Presežna kondenzirana tekočina bo odtekla skozi cedilo – to ni jajčni beljak!
3. Varno zaprite poširnik in ga takoj postavite v lonec za približne 3 minute.
4. Nato odstranite kalup iz vode in vzemite ven jajce!
Ta sistem vam omogoča kuhanje več jajc naenkrat, saj lahko več poširnikov spravite v en standardni lonec.
Nasveti za čiščenje: Po uporabi poširnik takoj očistite ali namočite. To prepreči, da bi ostanki jajc zasušili v kalupu in tako otežili čiščenje. Če želite pripraviti več kot dve jajci zapored v istem kalupu, ga očistite po drugem ciklu.