Dobava in načini plačila

Naročilo in dobava

Nakupni proces je preprost in hiter. Če imate kakšno vprašanje pa nas preprosto pokličite na našo telefonsko številko 051 228 940 in naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali.
Če boste po oddaji naročila želeli spremeniti ali preklicati naročilo lahko to storite po tem, ko vas bo za dokončno potrditev naročila poklical naš svetovalec ali pa preko naše e-pošte [email protected].

Potrditev naročila

Po oddaji naročila boste na posredovani e-naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu, prejeli e-pošto s podrobnostmi svojega naročila ter z obvestilom, da je naročilo oddano in zabeleženo. V omenjenem elektronskem sporočilu boste seznanjeni, da nas lahko v primeru kakršnikoli dodatnih informacij kontaktirate preko telefona 051 228 940 ali preko e-pošte [email protected]. V prejetem elektronskem obvestilu vas seznanimo tudi s tem, da vas bomo za dokončno potrditev naročila in vse dodatne informacije v kratkem času poklicali. Če ne boste dosegljivi preko telefona, vas bomo kontaktirali preko e-pošte.

Ob potrditvi naročila vas bomo obvestili tudi o predvidenem roku dostave naročenega blaga.

Odprema blaga

ART-PE Hotelski servis bo v dogovorjenem roku pripravil blago za odpremo ter ga odposlal na vaš naslov. V primeru, da se bo rok dostave nepričakovano podaljšal, vas bomo o tem obvestili preko telefona, e-pošte ali fizične pošte.

Cene in plačila

Cene

Vse navedene cene izdelkov so v eur in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila, razen, če ni navedeno drugače (primer akcij in posebnih ugodnosti). V primeru, da ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos.
V spletni trgovini so cene navedene kot redne cene izdelkov in akcijske cene. Redne cene so priporočene maloprodajne cene, ki so objavljene v rednem ceniku. Osnova za izračun višine prihranka in višine popusta so priporočene maloprodajne cene. Akcijska cena je cena, ki jo plača kupec. V primeru, da izdelek nima akcijske cene, kupec plača redno ceno.

Plačila

Izbirate lahko med različnimi načini plačila, in sicer:

a) Plačilo po povzetju

Ob prevzemu paketa dostavljavcu izročite gotovino - znesek mora biti enak odkupni vrednosti, ki je zavedena na odpremnici in ko bo znesek poravnan, vam bo dostavljavec izročil potrdilo o vplačilu. Pri znesku nad 1.000 € morate dostavljavcu sporočiti tudi svojo davčno številko. Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga. Prevzemnik je vedno tudi plačnik. Plačan mora biti celoten znesek. Naročene izdelke lahko plačate po povzetju ob dostavi na vašem domu oz. ob prevzemu blaga na vaši lokalni pošti le z gotovino. V primeru plačila po povzetju vam dobavitelj vašega naročenega paketa zaračuna še strošek transakcije.

b) Plačilo po predračunu - nakazilo

Pri izbiri načina plačila po predračunu po zaključku nakupa prejmete ne e-naslov, ki ste ga navedli, ponudbo. Na njej najdete vse potrebne podatke za izvedbo plačila: številka transakcijskega računa, znesek ... Plačilo najlažje in najhitreje izvedete v vaši spletni banki, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti v Sloveniji. Z izvedbo naročila bomo pričeli po prejemu obvestila o prejetem plačilu.

c) Plačilo s plačilno oz. kreditno kartico

V spletni trgovini lahko plačilo poravnate s plačilnimi oziroma kreditnimi karticami. Kreditne kartice: MasterCard, Visa, Diners in plačilna kartica: Maestro. Pri plačilu s plačilno oziroma kreditno kartico iz seznama izberite ustrezno. (Opomba: za uporabo plačilnih kartic pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje).
Pri plačilu s plačilno kartico:
plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne oziroma kreditne kartice, po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oz. končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.
Z izvedbo naročila bomo pričeli po prejemu obvestila o prejetem plačilu.